Sterke vibratie Volwassen speeltjes Draagbare vrouwelijke vibrator G-spot stimuleert massagevibrator

Korte beschrijving:


Product detail

Mijn vrouw en ik vonden dit item geweldig. We gebruikten het item om een ​​extra opwinding toe te voegen aan activiteiten achter gesloten deuren. Mijn vrouw heeft het gevonden
aangenaam zijn voor de stimulatie en het gevoel op haar huid, samen met het feit dat het item waterdicht is, een pluspunt.

Ik heb de Bullet Vibrator gekocht en het eerste is dat de verzendsnelheid en levering van het artikel geweldig was. Ik was erg blij met de discretie van het item. Ik opende de doos en het item werd in plastic verpakt en was overigens niet gemakkelijk te bereiken. Ik opende de doos en haalde de inhoud van de bediening eruit en de oplader die magnetisch is als een usb-kabel om op een computer of een ander stopcontact aan te sluiten. Dat had ik niet verwacht, want ik dacht dat de oplader alleen een oplaadsnoer voor de muur zou zijn. Ik vind het leuk dat het artikel wordt ondersteund door een fabrieksgarantie van 1 jaar en 60 dagen geen risicovrije restitutie. Het item is mooi qua maat en match-display.

De buiging van het item is uitstekend en ook nog eens waterdicht. Het is niet hard voor de huid en wordt geleverd met een zeer mooie krachtige motor. Het heeft 10 vibrerende patronen en het is een snelheid die is alsof de vibrator kortsluiting maakt, waar mijn vrouw dol op is lol. Alle snelheden zijn geweldig, rustgevend en ontspannend. Ik zou dit item zeker aanbevelen voor elke vrouw of stel. Mijn vrouw en ik geven dit artikel en de service om het over de hele linie 5 sterren te ontvangen en zouden in de toekomst meer artikelen willen kopen.

Plaats van herkomst Guangdong, China
Modelnummer TL-FZDB09
Type VROUWELIJKE TRIL
Merknaam OEM
Materiaal Siliconen + ABS
productnaam Massagevibrator voor vrouwen clitoris en poesje
Stroomvoorziening AAA-batterij
Grootte 23 * 8 * 4 cm
Lawaai Blaas 50DB
Netto gewicht 83 g
Pakket Doos verpakking
Kleur Paars, Rozerood
Waterbestendig Body waterdicht
Sleutelwoorden vibrator seksspeeltje vrouwen volwassen

  • Vorige:
  • De volgende: