Innovatief product IPX7 waterdichte vibratie Bullet 9 snelheden afstandsbediening

Korte beschrijving:


Product detail

Oh wauw vat het gewoon samen. Ik ben zo blij dat ik dit artikel heb besteld, het kwam niet alleen op tijd bij me op, maar het heeft ook de slaapkamer een beetje pittiger gemaakt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Ik sta versteld van alle verschillende trillingsniveaus en mijn man vindt het heerlijk om het bij mij te gebruiken. Het is erg flexibel en ik hou echt van de kleur, het is erg stevig maar niet alleen stijf, dus het beweegt met mijn lichaam en ik hou van dat gevoel.

G-spot Is de perfecte naam ervoor, want het is ZEKER de mijne lol. Ik wou dat er meer was, ik zou graag meer willen krijgen. Het enige dat ontbreekt, is dat ik denk dat het cool zou zijn als het zou gloeien in het donker of van kleur zou veranderen.

Ik zou de mijne niet inruilen voor de wereld. Ik heb eindelijk speelgoed gevonden dat zowel ik als mijn man graag gebruiken. Het is ook zo eenvoudig schoon te maken. Ik denk dat ik meer speelgoed bij dit bedrijf moet bestellen en de verkoper is geweldig, het kost niets en arm en been zoals veel speelgoed dat ik in het verleden heb ontvangen

Item nr. TL-B03 Raket
Specificatie Aanpasbare functie draadloze afstandsbediening
Materiaal ABS en medische siliconen
Kleur Zwart / rood, aanpasbaar
Pakket kleurvak verpakking, aanpasbaar
Batterij Oplaadbare li-batterij 3,7 V / 200 mAh
Werktijd 1.5 uur
Grootte 73 mm (l) * 35 mm (b) * 30 mm (h)
Gewicht 65 g
Waterbestendig IPX7
Modus 9 Intense trillingen
Type Afstandsbediening anale buttplug mannen seksspeeltje
Max. Geluid Minder dan 40dB
Certificatie CE, RoHS, FDA
Betaling T / T, Western Union en Paypal

Hoofdkenmerk:

1. anatomisch perfect en esthetisch mooi in ontwerp 2. de Rocket Bullet is ontworpen om compatibel te zijn met elk speelgoed en accessoires

3. Krachtige motor en een oplaadbare batterij. 4.9 krachtige instellingen kunnen zorgen voor back-arching clitoris en vaginale climaxen

5. snel opladen voor urenlang plezier


  • Vorige:
  • De volgende: